AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 15:32
Kombineret XI: Liverpool - Manchester City

Her er vores helt og aldeles subjektive bud på en kombineret startellever bestående af Liverpool og Manchester City.


*Vi har kun valgt at inkludere spillere, som faktisk er tilgængelige til søndagens storkamp mellem de to hold.

Derfor er en spiller som Laporte fravalgt.

Målmand - Alisson

Hvis vi skal være helt ærlige, så havde vi valgt Ederson foran Alisson baseret på de to brasilianeres form denne sæson (Alisson har også haft en lang skadesperiode). 

Men eftersom Ederson er ude med en skade nu, tilfalder pladsen klart  Liverpool-målmanden, da Claudio Bravo ganske enkelt ikke når ham til sokkeholderne.

Højreback - Trent Alexander-Arnold

For to sæsoner siden var Kyle Walker uden tvivl blevet valgt i stedet for den unge Liverpool-spiller,  men i dag er Alexander-Arnold ganske enkelt et stadie over veteranen.

Midterforsvarer: Virgil Van Dijk

Det kræver efterhånden ikke nogen forklaring.  Man kan nemt argumentere for, at han er verdens bedste forsvarer, og selvom han måske faktisk er blevet overgået af Joel Matip i denne sæson, skal han selvfølgelig have en plads.

Midterforsvarer: Fernandinho

Den er svær og en anelse kontroversiel,  men Matip er ude med skade, og vi stoler ærlig talt ikke meget på hverken Dejan Lovren eller Nicolas Otamendi.

John Stones' form har også været dårlig, og Joe Gomez har ikke fået meget spilletid denne sæson, så vi hiver en positionsændring op af hatten og rykker Fernandinho tilbage i midterforsvaret.

Fabinho vil vi hellere bruge på midtbanen.

Venstreback: Andrew Robertson

Benjamin Mendy har et godt øje for sine medspillere, men han kan ikke følge med Robertsons mange assists,  og defensivt står Liverpool-backen også typisk stærkere end franskmanden.

Defensiv midtbane: Fabinho

Brasilianeren skulle bruge lidt tid på at komme i gang, men til gengæld var det hele ventetiden værd.

Liverpool har angiveligt ikke tabt en kamp, hvor brasilianeren startede inde, og han bliver helt fortjent omtalt som én af verdens bedste defensive midtbanespillere i øjeblikket.

Central midtbanespiller:  Kevin de Bruyne

Wijnaldum, Milner og Henderson kan så meget andet,  men man kan ikke udelade assistkongen fra Belgien i denne startopstilling. 

Han scorer og har kurs mod rekorden for flest assists på én sæson,  og hvor alternativerne fra Liverpool er bedre til at presse og rent defensivt, så har vi brug for noget kreativitet.

Central midtbanespiller: David Silva

Det er en hård skæbne for eksempelvis Wijnaldum, men den lille spanier kan stadig, og vi vil hellere have et hold, der kan åbne et forsvar som en anden dåseåbner.

Derfor er Silva, der i øjeblikket står noteret for tre mål og fire assists, blevet foretrukket.

Højre forward: Raheem Sterling

Sorry, Mo Salah, men Sterling er i sit livs form, og det er ikke uden grund, at der er flere rygter om englænderen til Real Madrid end egypteren lige nu.

I kalenderåret 2019 er Sterling blandt de mest scorende og assisterende spillere i europæisk fodbold, og kigger vi på de to spilleres form lige nu og her,  så har han også klart mest vind i sejlene.

Venstre forward: Sadio Mané

Senegaleseren har været formstærk siden sæsonstarten og scoret flere vigtige mål,  og man kan vist godt tillade sig at sige, at han er gået fra at have en birolle til at være hovedrollen i The Reds' offensiv.

Formmæssigt står han stærkere end Salah lige nu, så derfor får han pladsen.

Angriber: Sergio Aguero

Roberto Firmino kan så meget mere end bare score mål, men hvordan kan man udelade den skarpeste målscorer i Premier League-historien?

Svaret er, at det kan man ikke, så derfor tager argentineren den sidste plads på holdet, som du kan se herunder:

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED