Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2021 08:59
KOMBINERET XI: Chelsea - Manchester City

Vi giver her vores bud på den bedste startopstilling ud fra spillerne hos Chelsea og Manchester City.


Vi har valgt holdet ud fra spillernes niveau gennem det seneste år. Derudover har vi været nødt til at træffe et valg i forhold til formation, hvor vi er gået med en 4-3-3-opstilling. 

Målmand: Edouard Mendy
Sikke et svært valg. Men baseret ud fra det seneste år har Mendy været marginalt bedre end Ederson, om end valget stod mellem to klassekeepere. Mendys høje niveau viser sig også i, at han blev kåret til årets målmand i Champions League. 

Højre back: Kyle Walker
Han leverer bare på et stabilthøjt niveau hver gang, og derfor har der heller ikke være tvivl om, hvorvidt han skulle med på dette hold, hvor Reece James og Cesar Azpilicueta kommer til kort trods højt niveau. 

Midterforsvarer: Ruben Dias
Portugiseren var årets spiller i Premier League i sidste sæson, og derfor kan man heller ikke komme uden om ham trods mange forrygende flotte præstationer af spillere som Thiago Silva og Andreas Christensen. 

Midterforsvarer: Antonio Rüdiger
For Chelseas bedste midterforsvarer det seneste år har nemlig været Antonio Rüdiger, selvom især Andreas Christensen også har været fænomenal. 

Venstre back: Joao Cancelo
Portugiseren havde en gylden periode i sidste sæson, hvor han var helt vildt god. Han drager også fordel af nu, at Ben Chilwell og Marcos Alonso kun i perioder har gjort det rigtig godt. 

Defensiv midtbanespiller: Jorginho
Der kan ikke rigtig være tvivl om, at italieneren skal have den plads på holdet efter en utrolig tid med Champions League- og europamestertitel. 

Central midtbanespiller: N'Golo Kanté
Når han ellers er fit fir fight, er der ingen spillere som ham i verden, og derfor er han da også stensikker mand på holdet, selvom Ilkay Gündogan da også har gjort det godt. 

Central midtbanespiller: Kevin De Bruyne
Han er måske verdens bedste midtbanespiller, og selvom han har døjet lidt med skader, er han klar, og derfor er han selvskrevet. 

Højre kant: Riyad Mahrez
Den tidligere Leicester-profil spillede en rigtig god sidste sæson, hvor han han var en af de bedste kantspillere i Premier League. 

Angriber: Romelu Lukaku
Han er kun lige kommet til Chelsea, men han har allerede vist sit værd for The Blues. I sidste sæson bombede han også mål ind for Inter i Serie A. 

Venstre kant: Mason Mount
Englænderen havde som regel udgangspunkt en smule til venstre i sidste sæson, hvor han var Chelseas bedste spiller set over hele sæsonen, og hans skade rammer Chelsea hårdt i dagens opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE