AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 10:57
KOMBINERET XI: Chelsea - Liverpool

Vi giver her vores bud på det bedste kombinerede hold bestående af spillere fra Chelsea og Liverpool.


Søndag sidst på eftermiddagen venter et brag af en kamp mellem Chelsea og Liverpool. Forud for det opgør har vi taget et kig på de klubber spillere og udvalgt den bedste startellever.

Vi har kun taget udgangspunkt i de spillere, som kan være til rådighed i opgøret, og derfor er Alisson og Callum Hudson-Odoi blandt andre ikke i spil til dette hold.

Målmand: Kepa Arrizabalaga

Med Alisson ude er der ingen tvivl om, at Kepa Arrizabalaga skal vælges i målet. Han er førstevalg på det spanske landshold, hvor han har slået David De Gea af, og Adrián er end ikke i nærheden af landsholdet, selvom han har gjort det fornuftigt for Liverpool.

Højre back: Trent Alexander-Arnold

Englænderen har fået en del kritik for sine defensive evner, men da Cesar Azpilicueta samtidig også har set mere vakkelvorn ud end nogensinde før, ligner det en helt lige duel på defensive evner. Offensivt er der dog ingen tvivl om, at Liverpool-spilleren er den bedste.

Midterforsvarer: Joel Matip

Det ligner fortsat, at den tidligere Schalke-spiller er den foretrukne makker til Virgil van Dijk for Liverpool, og det bliver han også på vores hold. Han er simpelthen bare en anelse bedre end Andreas Christensen, Kurt Zouma og Fikayo Tomori på nuværende tidspunkt, mens Antonio Rüdiger endnu ikke er helt ovenpå en skade.

Midterforsvarer: Virgil van Dijk

Verdens måske bedste midterforsvarer er naturligvis selvskrevet på holdet.

Venstre back: Andrew Robertson

Emerson har gjort det godt for Chelsea, og det samme har Marcos Alonso egentlig også de sidste par kampe, men der er stadig et stykke op til Andrew Robertsons niveau.

Central midtbanespiller: N’Golo Kanté

Franskmanden har kæmpet lidt med skader i opstarten, og det stadig ikke helt sikkert, om han spiller søndag, men han er dog så god, at vi gerne gambler lidt og smider ham på holdet. Han har et niveau ekstra i forhold til de øvrige midtbanespillere.

Central midtbanespiller: Fabinho

Det er svært at finde ud af, hvem der skal danne makker med N’Golo Kanté. Men valget er faldet på brasilianske Fabinho, som har fået en nøglerolle for Liverpool, og han kan samtidig skabe den defensive stabilitet, der kan tillade N’Golo Kanté at bevæge sig mere rundt på banen, hvilket han er så formidabel til.

Højre kant: Mohamed Salah

Egypteren har vist, at han er en verdensklassespiller, og han leverer gang på gang på Liverpool, og hverken Willian eller Pedro er tæt på at slå ham af holdet.

Offensv midtbanespiller: Roberto Firmino

Vi har valgt at smide brasilianeren en anelse længere tilbage på banen, end hvor han normalt spiller. Vi er dog slet ikke i tvivl om, at han kan indtage pladsen som 10’er, for det er ofte fra den position, at han sætter sine medspillere i scene. Selvom Mason Mount har gjort det sublimt for Chelsea, er han stadig et stykke fra Liverpool-stjernen.

Venstre kant: Sadio Mané

Den tidligere Southampton-spiller er blevet så god. Han scorer masser af mål og er nærmest farlig hver gang, han er på bolden. I forhold til Christian Pulisic er der slet ikke nogen tvivl om, at Liverpool har den bedste kantspiller.

Angriber: Tammy Abraham

Når man har lavet syv mål i fem kampe – og det på mange forskellige måder – så er man nødt til at udtages. Chelsea-angriberen har imponeret stort, og han har gjort sig fortjent til en plads på holdet. Lige nu er han topscorer i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED