AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 17:29
KOMBINERET XI: Chelsea - Arsenal

Her er vores bud på en kombineret opstilling mellem Arsenal- og Chelsea-truppen.


*Vi inkluderer ikke spillere, som er skadede, tvivlsomme eller har karantæne til aftenens kamp.  Det betyder, at spillere som Aubameyang, Pulisic, Tierney ikke er inkluderet.

Målmand: Bernd Leno

Bernd Leno er trådt mere i karakter i sin anden Premier League-sæson, og tyskeren er blandt målmændene med fleste redninger -  måske fordi han ikke har meget forsvar foran sig.

Hans redningsprocent er også bedre end alternativet Kepa Arrizabalaga, som lige nu står noteret for den laveste blandt samtlige Premier League-målmænd med mere end 10 kampe i handskerne.

Højreback: Reece James

Reece James har vist sig som en god mellemting mellem Trent Alexander-Arnold og Aaron Wan-Bissaka.  Han er måske ikke nær så stærkt som Liverpool-stjernen offensivt eller Manchester United-stjernen defensivt, men han bringer det bedste fra begge verdener.

Hector Bellerin er tvivlsom til kampen tirsdag aften, og mens Ainsley Maitland-Niles kan agere en fin backup, så trækker den unge Chelsea-spiller det længste strå her.

Midterforsvarer: Antonio Rüdiger

Chelsea lukker langt færre mål ind, når den 26-årige tysker er på banen, hvilket holdets defensive statistik,  siden han vendte tilbage fra skade, også vidner om.

Samtidigt er konkurrencen om pladserne i midterforsvaret ikke ligefrem enorm, og de fleste Arsenal-fans vil nok gerne skrive under på, at forsvaret ikke er holdets force lige nu.

Midterforsvarer: Sokratis

Den græske kyklop har ligesom resten af Arsenal-forsvaret ikke haft nogen sæson at skrive hjem om, men han har spillet over middel i et forsvar, som har præsteret under middel.

Venstreback: Cesar Azpilicueta

Den spanske back er Mister Reliable.  Det er sjældent, han svigter, selvom han ofte bliver spillet ude af position.  Defensivt var han måske den bedste forsvarer i Premier League for få sæsoner siden.

Helt deroppe er han måske ikke mere, men han gør fortsat et godt stykke arbejde, og offensivt er det også blevet til et mål og tre assists denne sæson, hvilket ikke er værst.

Defensiv midtbanespiller: Lucas Torreira

Torreira er først for alvor vendt tilbage på Arsenal-holdkortet efter fyringen af Unai Emery, men til gengæld har den hidsige lille midtbane-terrier også gjort det godt.

Han er stærkest, når han får lov at spille som det defensive anker på midtbanen, og da N'Golo Kante nutildags spiller mere fremskudt, går pladsen til uruguyaneren.

Central midtbanespiller: N'Golo Kante

Man kan så diskutere, om man skulle skubbe N'Golo Kante tilbage på sin gamle plads på den defensive midtbane.  Statistikken viser, at Chelsea vinder meget mere, når franskmanden ikke er på banen.

Det er selvfølgelig noget problematisk, men Kanté er Kanté.  Der er en grund til, at Real Madrid er interesseret, og der er grund til, at han anses som The Blues' store stjerne.

Central midtbanespiller: Matteo Kovacic

Det bliver ikke nogen særligt kreativ midtbane, men Mesut Özil har ikke spillet sig til en plads på dette mandskab, og Mason Mount er gået lidt i stå.

Man kunne sagtens argumentere for Jorginho, men vi skal have lidt fremdrift på banen, og Frank Lampard har fået kroatiske Kovacic til at oppe sig gevaldigt denne sæson.

Han scorer og assisterer nu faktisk, samtidigt med at han bidrager fint defensivt.

Højre forward: Nicolas Pépé

Det er langt fra alt, der har været godt for Arsenals rekordsigning denne sæson, men alternativerne er begrænsede på grund af skader og karantæne.

Venstre forward: Willian

Willian vil sikkert altid dele vandene, men Aubameyang er ude med karantæne, mens Christian Pulisic er skadet.

Statistisk set er den brasilianske kantspiller dog top-performer for The Blues, for hvem han har lavet fire mål og fire assists i denne sæson.

Spidsangriber: Tammy Abraham

Han scorer ikke nær så hyppigt som i sæsonstarten, men han scorer mere end Alexandre Lacazette, der er uden mål i sine seneste syv kampe.

13 mål og 3 assists er ikke dårligt i 21 kampe for en ung spiller, som har sin første sæson i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED