Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Koeman revser United-emne: "Min højre back skal kunne forsvare"

Af Kasper Leif Pedersen
22.03.2023 Kl. 13:49
Den hollandske landstræner har været ude og revse højre backen.

Manchester United er nok den klub, som bliver kædet mest sammen med nye spillere.

Derfor kan det til tider være svært at finde hoved og have i relevans, men der er vidst ingen tvivl, om at klubben leder efter en højre back og angriber.

For Erik ten Hag sagde dette i slutningen af sidste år:

– Vi har brug for to gode backs (på venstre og højre side, red.), for vi har en masse kampe i vente, sagde hollænderen i et interview med Sky Sports.

Heraf har De Røde Djævle bl.a. været kædet sammen med hollænderen Jeremie Frimpong, der er højre back i Bayer Leverkusen.

De Røde Djævle har både spillet med Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka på den position i denne sæson, hvor begge har imponeret, når de er blevet kaldt ind, men De Røde Djævle menes at være interesseret i at hente en tredje mulighed, og det her, at Frimpong kommer ind i billedet.

Hollands landstræner, Ronald Koeman, blev heraf spurgt på onsdagens pressemøde forud for EM-kvalifikationskampene mod Frankrig og Gibraltar, hvorfor 22-årige Frimpong ikke var en del af kamptruppen, hvortil han svarede:

– Ingen Frimpong? Det er på grund af det system, vi spiller i. Han spiller næsten som højre winger. Min højre back skal kunne forsvare godt i første omgang, og det tvivler jeg på, sagde den tidligere Everton- og Southampton-manager ifølge Daily Mail.

Erik ten Hag har nok fået øjenne op for Frimpong, da han på imponerende vis står noteret for syv mål og fem assists i Bundesligaen.

Desuden var han med i Hollands VM-trup i Qatar, men fik aldrig en kamp. 

LÆS OGSÅ: Ligue 1-bomber: "Det er rart, at Mikel Arteta holder øje"

 

Annonce