Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 16:14
Koeman forsvarer Real Madrid: Klopp miskrediterede dem

Ronald Koeman mener ikke, at Real Madrid fik den ros for deres præstation i sejren over Liverpool, som de fortjente.


Ronald Koeman mener, Jürgen Klopp miskrediterede Real Madrid, da Liverpool-træneren efter tirsdagens nederlag til de spanske mestre brokkede sig over at have spillet på deres "træningsstadion".

Santiago Bernabeu er under ombygning, og derfor blev Champions League-kampen afviklet på Alfredo Di Stefano Stadium, der normalt bliver brugt til Real Madrids træningssessioner, i stedet.

Efter slutfløjt udtalte Klopp blandt andet, at det havde "været virkelig svært" at spille på det lille stadion, og at returopgøret i det mindste ville blive spillet på et "ordentligt stadion".

Men lidt kuriøst er det nu FC Barcelonas træner, der forud for El Clasico forsvarer ærkerivalerne. For Real Madrid spillede også en fremragende kamp, mener Koeman.

- Jeg synes, Klopp miskrediterer Real Madrid en smule. De har valgt at bruge denne svære tid på at renovere deres stadion, og det er svært for spillerne at spille uden fans uanset stadionet, sagde Koeman til sit pressemøde fredag ifølge ESPN.

- Måske kan man sige, at Real Madrid er vant til at spille her, men det er ikke vigtigt for mig. Jeg er sikker på, at banen nok skal være god, og det er det vigtigste.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED