AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 13:54
Købt for 750 millioner: Bale forlader Real Madrid gratis

Real Madrid er klar til at slippe Gareth Bale gratis denne sommer, melder ESPN.


Gareth Bales eventyr i Real Madrid lakker mod enden, og det ender formentlig med et exit, som han ikke selv havde regnet med.

Real Madrid erhvervede Gareth Bale i Tottenham for en sum af 750 millioner kroner, og nu er den spanske hovedstadsklub klar til at lade ham gå gratis, selvom han har tre år tilbage af sin kontrakt.

Det er gjort klart af Zinedine Zidane, at Gareth Bale ikke indgår i franskmandens planer for denne sæson og i fremtiden. Derfor har Real Madrid været opsatte på at få ham solgt, men det har ikke været nemt.

Interessen for den 30-årige waliser, som har en høj løn og pris, har ikke været stor, og derfor er klubben klar til at lade ham gå gratis, så han kommer af lønningslisten. Det skriver ESPN.

Til trods for at kunne hente ham gratis, så lader det ikke til, at han skal til Premier League, men derimod en kinesisk klub.

Ifølge ESPN er både Jiangsu Suning og Beijing Guoan interesseret i Gareth Bale. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED