AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 21:26
Knæskade kan holde Chelsea-profil ude af sæsonpremiere

Chelseas N'Golo Kanté pådrog sig, som tidligere beskrevet her på PLBOLD.dk, en knæskade på hovedstadsklubbens Japan-tur, og den kan formentlig holde ham ude af holdets Premier League-premierekamp den 11. august.


Netop den 11. august brager Chelsea sammen med Manchester United på Old Trafford i noget af en sæsonåbner for begge mandskaber.

De to traditionsklubber er begge for tiden på forberedelsesture til den kommende sæson i henholdsvis Japan og Singapore, og det er netop på denne, at Chelseas N'Golo Kanté er kommet til skade med sit knæ.

Ifølge The Mirror kan knæskaden betyde, at Chelsea-træner Frank Lampard må undvære sin vigtige midtbanespiller i netop sæsonpremieren på Old Trafford. Mediet rapporterer således, at chancerne for at Kanté tager del i United-duellen er meget små. 

Chelseas næste opgave på deres Asien-turné venter på onsdag, hvor mægtige FC Barcelona er modstanderen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED