Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 19:29
Klubikon vil se Liverpool-spiller flået ud: Han mangler helt basale evner

Steve Nicol mener ikke, at Jürgen Klopp kan fortsætte med at spille forsvarer for Liverpool.


Man kan ikke være overrasket over, at der går mål ind for Liverpool, når Nat Phillips fortsætter med at spille for klubben. Sådan lyder udmeldingen fra den tidligere Liverpool-profil Steve Nicol, der mener, at den 24-årige englænder mangler en helt grundlæggende evne, som er påkrævet af enhver bare nogenlunde forsvarer.

- Imod Real Madrid viste Phillips sin totale mangel på erfaring på dette niveau. Begge målene, han var involveret i, var et spørgsmål om hans startposition, siger Nicol til ESPN.

- Den slags handler om erfaring, og du kan ikke tåle at have en spiller på så vigtig position, der ikke forstår det første, helt elementære princip i dét at forsvare, nemlig at stille sig selv i den rigtige startposition. Så nej, det er ikke overraskende, at man lukker mål ind så.

Phillips startede kun inde i 3-1 nederlaget af nød, da Liverpool fortsætter med at døje med langtidsskader i defensiven. Forleden blev Phillips dog kåret til klubbens Player of the Month for marts, fordi han forud for tirsdagens nederlag så ud til at have formet et fint partnerskab i det centrale forsvar med Ozan Kabak.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED