AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 21:42
Klubberne er enige: Chelsea sælger midtbanespiller

Chelsea er meget tæt på at sælge en af klubbens unge midtbanespillere.


Det er officielt, at Chelsea har solgt Jorginho til Arsenal, men endnu en midtbanespiller kan være på vej væk fra The Blues.

Nu skriver London Evening Standard at Chelsea er blevet enig med Hull om en pris for Xavier Simons, som også er klar til at skifte til Championship-klubben.

I øjeblikket er Simons udlejet til Hull, hvor han dog blot har fået tre kampe, men alligevel har klubbens manager gjort en stor indsats for at hente midtbanespilleren på en permanent aftale.

Hull har fået nye ejere, der jagter en oprykning til Premier League igen, men lige nu er klubben blot nummer 15 i den næstbedste række.

Der er blot få timer tilbage af transfervinduet, og Hull skal handle hurtigt, hvis papirarbejdet skal nå at blive ordnet i tide.

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE