Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2021 13:00
Klubber står i kø: Chelsea sælger formstærk angriber til sommer

Chelsea sælger til sommer deres 22-årige angriber Ike Ugbo.


Chelsea-fansene har ikke set meget til den nu 22-årige angriber Ike Ugbo, der ellers har haft det meste af sin fodboldopvækst hos The Blues.

I denne sæson er Ugbo udlejet til belgiske Cercle Brügge, hvor han har imponeret med 15 ligakasser i 31 optrædener, hvilket har gjort ham interessant for medfølgende europæiske klubber.

Chelsea har derimod ikke brug for Ugbo, hvorfor det giver mening for dem at sælge angriberen til sommer, da han ellers forlader klubben gratis i 2022.

Transfereksperten Fabrizio Romano hævder via sin Twitter-profil, at Chelsea har tænkt sig at afskedige Ugbo på en permanent aftale.

Romano tilføjer, at mange klubber står klar med åbne arme, hvor klubber som AS Monaco, Fulham og Eintracht Frankfurt alle er interesserede i at købe spilleren.

Ugbo har stadig ikke optrådt for Chelseas førstehold, men han har i stedet repræsenteret fem forskellige klubber på lejeophold. Det mest succesfulde i Cercle Brügge i den indeværende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED