Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 11:42
Klubben sælger glædeligt: Arsenal-profil forlader klubben til sommer

Alexandre Lacazette forlader Arsenal til sommer, skriver Football London.


Det er næsten utænkeligt, at Arsenal skulle forlænge med Alexandre Lacazette, og såfremt en anden klub er villig til at komme med et nogenlunde bud på den franske angriber, så sælger The Gunners gerne. Det skriver Football London.

Samtidigt er den 29-årige franskmand også selv indstillet på at forlade klubben. Det var han faktisk allerede sidste sommer. Her forsøgte både Atletico Madrid og Roma at skrabe penge sammen til at signe ham, men hverken spanierne eller italienerne havde da succes med det.

Situationen er dog noget anderledes til sommer, når angriberen går ind i sin Arsenal-kontrakts sidste 12 måneder. Det påvirker prisen, så skulle Roma, Atletico eller en tredje klub se sit snit, kan de se frem til at få Lacazette til en markant lavere pris en sommeren 2020.

Lacazette nærmer sig også de 30, og alderen er en af de store årsager til, at Arsenal er klar til at sælge. Londonklubben er meget påpasselige med at tilbyde længerevarende kontrakter til spillere, hvis bedste år kan være bag dem - selvom Aubameyang og Willian er nævneværdige undtagelser.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED