AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 10:30
Klopps store mancrush: Jeg kunne skrive en bog om Virgil Van Dijk

Liverpool-træneren hyldede den hollandske forsvarer efter onsdagens Champions League-sejr - og pønser måske på at udgive en bog om Virgil Van Dijk en dag.


Virgil Van Dijk er så fantastisk et menneske både på og udenfor fodboldbanen, at Jürgen Klopp kunne sætte sig ned og forfatte en hel roman om det.

Det fortalte Reds-træneren, da han hyldede sit mandskab efter onsdagens avancement i Champions League.

Sadio Mané åbnede og lukkede ballet med scoringen til 1-0 og 3-1,  men forinden var Virgil Van Dijk også kommet på måltavlen med sit hovedstødsmål på en dødbold.

Til pressemødet efter kampen havde Jürgen Klopp derfor svært ved at skjule sin store forkærlighed for den hollandske forsvarer, som har haft stor positiv indflydelse på The Reds' titelchancer i både Premier- og Champions League.

- Han var brilliant. Jeg kunne skrive en bog om hans evner, styrke, hvor meget jeg kan lide ham, og hvilken fantastisk person han er, sagde Klopp.

 -Han er så ung, men allerede så moden, virkelig stærk, kun god. Virgil ved, han kan spille endnu bedre, end han gjorde her til aften, men vi kan også spille bedre, end vi gjorde i aften.

Klopp var dog fint tilfreds med sit holds præstation - særligt i anden halvleg.

- Vi spillede godt, særligt i anden halvleg, og gjorde det nødvendige. Det er et svært sted at spille, og det er de færreste hold, der går herfra med en udesejr. Det gjorde vi, og det er fedt, fortalte Klopp. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED