AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 16:34
Klopp vil have Lallana til at ændre spillestil: Kan gøre som Chelsea-profil

Jürgen Klopp kan se Adam Lallana udfylde en lignende rolle i Liverpool, som Jorginho har i Chelsea.


Hvor mange ligheder er der mellem Jorginho og Adam Lallana? Umiddelbart måske ikke en hel masse, eftersom førstnævnte har spillet en tilbagetrukken rolle på midtbanen, men sidstnævnte har været langt mere offensiv i sit udtryk.

Men det vil Jürgen Klopp tilsyneladende have lavet om på.

Den tyske manager har ikke fået alverden ud af Adam Lallana gennem sine år i Liverpool, da englænderen har været hårdt plaget af skader, men det er dog ikke ensbetydende med, at troen på den tidligere Southampton-profil er forsvundet.

Der skal bare en stilændring til.

- Adam er den type spiller, der vil nyde denne ”Jorginho-rolle”. Jeg håber ikke, Maurizio Sarri ser kampene, for ellers vil han lægge et bud, fortæller Jürgen Klopp ifølge teamtalk.com.

Jürgen Klopp mener, at Adam Lallana ligesom Jorginho er dygtig til at lave korte, hurtige afleveringer på små områder, mens han også vil være i stand til at tage dyb løb.

- Det handler om, at Adam finder rytmen, kommer hurtigt i gang, og at han gør ting, som han helt naturligt er god til; de små områder og at aflevere bolden. Og fra tid til anden skal han også løbe dybt, og sammen med James Milner er det muligt. Det er en anden mulighed for os.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED