Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 11:48
Klopp var sikker på Liverpool kunne signe fransk stjerne i juni

Fabrizio Romano fortæller i sin podcast, at Jürgen Klopp var noget nær sikker på, at Ousmane Dembélé kunne hentes denne sommer.


Jürgen Klopp forsøgte at signe Ousmane Dembélé for Liverpool, da det dengang franske stortalent havde fået sit gennembrud for Rennes, og også denne sommer har den tyske manager skuffet måttet opgive.

Da en transfer første gang gik i vasken, valgte den franske winger at skifte til Dortmund. Sidenhen tog han springet til FC Barcelona i en kæmpemæssig handel, men for karrieren var transferen til Camp Nou katastrofal.

Skader har været en stor del af historien, men denne sommer troede Klopp, at han havde havde chancen for at få franskmandens karriere på rette kurs igen. Det fortæller Fabrizio Romano i sin podcast Here We Go.

For Klopp var ellers overbevist om, at dette var sommeren, hvor det ville være muligt at lokke

- I juni var Jürgen Klopp overbevist om, at han kunne hente Ousmane Dembélé fra FC Barcelona på en lejeaftale med købsoption, fortæller den italienske transferguru.

- Der var forhandlinger mellem Barcelona og Liverpool, men spilleren sagde det samme, som han efterfølgende har sagt til Manchester United; "Jeg ønsker ikke at skifte".

Modsat juni er det nu også Ronald Koeman, der står i spidsen for FC Barcelona, og han agter angiveligt også at give Dembélé chancen for at genfinde sit gamle niveau.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED