AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 18:37
Klopp utilfreds med Premier League: Hvad er det for en regel?

Jürgen Klopp forstår ikke, hvorfor man skal have spillet fem kampe for at få en medalje.


Premier League har en regel om, at en spiller skal have spillet mindst fem kampe i sæsonen for at modtage en medalje. Det forstår Jürgen Klopp absolut ingenting af, og Liverpool-manageren vil personligt sørge for, at alle i truppen får en medalje.

På nuværende tidspunkt ser det ikke ud til, at Harvey Elliott, Neco Williams og Curtis Jones får en medalje uddelt af Premier League, da de tre talenter blot har spillet to Premier League-kampe hver.

Dermed skal de have tre kampe mere, og det irriterer Jürgen Klopp ganske meget.

- Fem kampe. Jeg ved ikke, hvem der fandt på den idé. Jeg hører det nærmest for første gang, og jeg synes ikke, det er en god regel, siger Klopp på et pressemøde ifølge Goal.

- Hvis folk ikke forstår, hvor vigtigt en trup er for at vinde mesterskabet, kan jeg ikke hjælpe dem. Hvis du ikke har nogle kampe, skal du have en medalje. Hvis du er andenmålmand og har færre kampe, skal du have en medalje.

- Disse gutter vil 100 procent sikkert få en medalje, om jeg så selv skal producere dem. De kan få min medalje. Hvad er denne regel? Vi skal vinde fodboldkampe. Vi kan ikke bare give kampe væk.

- De fortjener en medalje, og de vil få en medalje. Hvis ikke det bliver fra Premier League, så bliver det fra mig, lyder det fra Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED