AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 18:32
Klopp undskylder igen: "Jeg kan ikke forklare det"

Jürgen Klopp undskylder igen for en dårlig indsats.


Det endte igen med en ny skuffelse for Liverpool.

Jürgen Klopps tropper blev sendt hjem med et 0-3-nederlag i bagagen efter at have besøgt Molineux Stadium.

Liverpool fik en rædselsfuld start på kampen, da der efter 12 minutters spil stod 2-0 til Wolverhampton, og det må ganske enkelt ikke ske, fortæller Liverpool-manager Jürgen Klopp.

- Det var naturligvis en forfærdelig start. To mål, som ikke må ske på den måde. Men det skete, og vi var bagud 0-2 pga. vores egne fejl, siger Jürgen Klopp til BBC.

- Vi skulle have været bedre til at forsvare. Vi var passive i den periode. Jeg kan ikke forklare det. Der er ingen undskyldning.

LÆS OGSÅ: KARAKTERBOG: Liverpool blev smadret med 3-0 på Molineux

- Man er bagud 0-2, de har tilskuerne med sig, men kampen åbner op og vi får kontrol. I omkring 45 minutter spiller vi godt, men scorer ikke. Det opsummerer det hele.

- De første 15 minutter må ikke ske. Det skal ændre sig. Jeg står her igen, og jeg har ikke nogen forklaring på de 15 minutter. Undskyld, lyder det fra Jürgen Klopp.

I næste kamp skal Liverpool møder rivalerne fra Everton hjemme på Anfield.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE