Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:07:2021 21:55
Klopp: Stjerne-duo er tilbage til sæsonstart

Jürgen Klopp er kommet med stort nyt til Liverpool-fansene.


Den forgangende sæson var ikke meget værd for Liverpool, der var noget tynget af en masse skader, der blandt andet holdte Virgil van Dijk, Joe Gomez og også Fabinho ude af store dele af sæsonen.

Liverpool-fans behøver dog ikke at bekymre sig om at starte ud med en skadesplaget trup. Det forsikrer manager Jürgen Klopp.

Klopp fortæller her til aften til Sky Sports, at både Virgil van Dijk og Joe Gomez er på vej tilbage fra deres respektive skader, hvor begge regnes med at være klar inden for en måned. Det vil sige inden sæsonstart den 13. august.

- Vig og Joe (van Dijk og Gomez) vil  for første gang træne i dobbelt sessioner i morgen. Det ser rigtig godt ud med dem. Jeg ikke præcis, hvornår, men det vil ske inden for fire uger, det er helt sikkert. Vi tager det skridt efter skridt, lød det fra Liverpools tyske 'Gaffa'.

Virgil van Dijk og Joe Gomez er begge rejst med Liverpool truppen træningslejr. Du kan læse her, hvilke spillere, der er blevet indkluderet her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE