Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:05:2021 09:45
Klopp skyder med skarpt: Disse tre spillere vil jeg se mere fra

Jürgen Klopp og Liverpool misser med stor sandsynlighed fjerdepladsen i denne sæson. Flere spillere har ikke leveret varen.


Liverpool-træner, Jürgen Klopp, siger, at klubben må være forberedt på at misse Champions League-deltagelse i næste sæson.
 
Samtidig håber tyskeren at se mere fra tre spillere fra den kommende sæson.
 
Med bare fem kampe tilbage af Premier League, er Liverpool placeret på rækkens syvendepladsen, og der er hele syv point op til Chelsea på fjerdepladsen.
 
Klopp indrømmer, at missionen om at komme op på fjerdepladsen er stort set umulig.
 
- Vi er ikke børn i en slikbutik, der ikke får slik. Vi er ansvarlige for den situation, vi har bragt os i. Ingen vil græde over, at vi ikke er med i næste sæsons Champions League, siger Klopp om udsigterne.
 
- Vi har stadig en chance for at komme med, og den chance skal vi være koncentrerede for at indfri, mener tyskeren.
 
Klopp mener, at skaderne især har kostet Liverpool mange point i denne sæson. 
 
Lige såvel som skader, så har der også været mentale problemer hos flere af spillerne i denne sæson. Blandt andre Sadio Mané, der ellers plejer at levere på et vanligt, højt niveau.
 
Klopp havde også forventet at se mere til Naby Keita, Thiago Alcantara og Alex Oxlade-Chamberlain.
 
- Ox havde nogle gode øjeblikke og træner rigtig godt i øjeblikket. Hans situation er ikke nem, siger Klopp.
 
- Thiago blev en ret vigtig spiller for os i en svær sæson. Jeg tror ikke, vi har set det endnu, men vi er overbeviste om, at vi kan få det bedse ud af ham, for han er en verdensklasse spiller, tilføjer Liverpool-træneren.
 
- For Naby har det heller ikke været nemt. En masse ting er sket i løbet af sæsonen, og vi prøvede hele tiden at finde balancen og rytmen, konstaterer tyskeren.
 
Liverpool møder lørdag Southampton på Anfield.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED