AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 16:20
Klopp rigtig glad for stortalents kontrakt: Fantastisk nyt

Jürgen Klopp er rigtig glad for, at Harvey Elliott har sat sin underskrift på en professionel kontrakt med Liverpool.


I dag er det blevet officielt, at Harvey Eliott har skrevet under på sin første professionelle kontrakt med Liverpool, og det er noget, som Jürgen Klopp ser store perspektiver i.

Den tyske manager har nemlig et rigtig godt øje til den 17-årige midtbanespiller, som allerede har spillet otte førsteholdskampe for Liverpool.

- Fantastisk nyt. Jeg er rigtig glad. Harvey er sådan en spændende spiller. Vi kender alle hans kvaliteter. Vi har set dem i denne sæson på førsteholdet og U23-mandskabet, siger Klopp til Liverpools hjemmeside.

- Jeg elsker hans attitude, entusiasme, mod, og at han har den rette mængde selvtillid og frækhed. Jeg tror måske ikke, at offentligheden kender den rigtige Harvey endnu og en del af det skyldes, at vi beskyttet ham.

- Han er ung, og han stadig i de tidlige stadier af sin udvikling.

Det er ikke oplyst hvor lang Elliotts kontrakt er. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED