AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 13:48
Klopp om United-ansættelse: Derfor får han det meget svært

Jürgen Klopp ser det ikke som en god ting, at Ralf Rangnick er kommet til Manchester United.


Det er efter sigende kun spørgsmål om tid, før Ralf Rangnick bliver annonceret som ny Manchester United-manager.

Den 63-årige tysker får en rolle som midlertidig manager for resten af sæsonen, hvorefter han vil få en konsulentrolle i to år.

Jürgen Klopp blev til dagens pressekonference spurgt ind til ansættelsen, og han ser det ikke som godt nyt for Liverpool og de andre klubber, men han tror også, at Ralf Rangnick får det svært.

- Normalt snakker vi ikke om den slags, før den er bekræftet, men hvis du (reporteren, red.) siger det, så tror jeg på det, siger Jürgen Klopp og fortsætter:

- Desværre kommer der en god træner til England. Manchester United kommer til at blive organiseret på banen, og det er naturligvis ikke godt nyt for de andre klubber.

- Men alle trænere har brug for at træne med deres hold, og Ralf vil meget hurtigt indse, at han ikke har tid til det, fordi de spiller hele tiden, og det bliver ikke nemt. Men han er en god mand og en enestående træner, lyder det fra Liverpool-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE