AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 21:41
Klopp om transfers: Vi er rige, men ikke superrige

Jürgen Klopp stresser ikke over transfervinduet og fortæller, at han er glad for sin nuværende trup.


Liverpool sluttede en god sæson af med at løfte Champions League-trofæet.

Nu er forberedelserne til en ny sæson i gang, og indtil videre har Liverpool ikke investeret det store i transfervinduet, og det vækker bekymring flere Liverpool-fans, mens andre er rolige og stoler på deres manager.

I et interview med Liverpool Echo åbner Jürgen Klopp om sommerens transfersituation.

- Det er ikke let. Sidste år sagde jeg, at det ikke er nemt at styrke holdet med fornuftige penge. Det kan man altid gøre, hvis man har vildt mange penge. Så betaler man bare. Sådan en klub er vi ikke. Det kan vi ikke. Vi er rige, men kan ikke gøre som andre klubber gør. Sådan er det, siger Klopp til Liverpool Echo.

- Nogle gange finder man løsninger på transfermarkedet, og det har vi gjort. Ellers skal man finde dem på træningsbanen, og det gør vi nu.

Jürgen Klopp vil dog ikke udelukke, at der kommer til at ske noget i dette transfervindue.

- Vi er stadig på udkig, men det bliver ikke Liverpools største transfervindue. Vi må se, hvad vi gør. Hvis vi ikke har gjort noget, når det er lukket, så er der flere grunde til det. Det handler om at bruge holdet. I transfervinduet skal man bygge et hold, som man vil gå ind i den nye sæson med, men det har jeg allerede, lyder det fra Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED