AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2022 11:31
Klopp om Núñez: "Han har brug for støtte"

Jürgen Klopp melder, at hans nye angriber har brug for støtte.


Jürgen Klopps Liverpool led et smalt 1-0-nederlag til RB Salzburg i Østrig onsdag aften, hvor nyindkøbet Darwin Núñez ikke kunne finde netmaskerne. 
 
Liverpool-manageren var ude med riven efterfølgende, hvor han kritiserede sine spillere, for ikke at støtte Darwin Nunez nok. 
 
Det sagde han til Liverpoolfc.com:
 
- Darwin var alt for ofte alene.  Alle faldt ned, alle var involveret i opbygningen, men det var for bredt, og vi kunne kun aflevere bolden til ham i feltet. Darwin havde sine øjeblikke og scorede næsten, men han har brug for meget mere støtte omkring sig, siger tyskeren. 
 
Artiklen fortsætter under videoen.
 

Klopp fortsætter:

 
- Man holder de andre modspillerene beskæftiget, så de ikke kan fokusere på ham. Der er så mange ting. Anden halvleg, tænk nu, hvis Darwin havde været i boksen, det ville også have hjulpet. Det er som det er - det føles ikke godt, men vi tager det og går videre, slutter Liverpool-manageren. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE