Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 07:22
Klopp om dommer: Det lignede noget personligt mod Mané

Jürgen Klopp var ikke helt tilfreds med dommeren efter opgøret mod Real Madrid.


Liverpool tabte det første opgør 1-3 i Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid.

Der udspillede sig et par kontroversielle hændelser i kampen, og det var især en situatione med Sadio Mané, som bliver diskuteret efter kampen.

Liverpool-stjernen blev nedlagt i en løbeduel mod Lucas Vasquez, men der blev ikke dømt frispark, og sekunder efter gik Real Madrid op og scorede til 2-0. Efter kampen var Jürgen Klopp ikke helt tilfreds med dommerens præstation.

- Omkring situationen med Sadio, så ved jeg ikke, hvad dommeren gjorde. Det lignede noget personligt. Han håndterede et klokkeklart frispark som et dive. Efter kampen fortalte jeg dommeren, at han var unfair overfor Sadio. Han fik ingenting resten af kampen, siger Jürgen Klopp ifølge Sky Sports og tilføjer.

- Men han tabte ikke kampen for os. Nogle gange har man bare brug for en dommer, som er okay i kampe som denne, lyder det fra tyskeren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED