AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 19:23
Klopp nægter at svare Liverpool-journalist: "Du ved hvorfor"

Jürgen Klopp nægtede at svare på et spørgsmål fra James Pearce fra The Athletic.


Liverpool tabte i dag 0-3 til Wolverhampton og har ikke vundet i de seneste fire ligakampe.

Kort efter kampen udtalte Liverpool-manager Jürgen Klopp, at han havde svært ved at forklare præstationen og resultatet. 

Til pressemødet efter opgøret fik tyskeren også spørgsmål af pressen, og her fik han bl.a. et spørgsmål fra den troværdige Liverpool-journalist, James Pearce, som han nægtede at svare på.

James Pearce nævnte den dårlige start på en kamp som et gentagende problem i denne sæson og spurgte, om det var en mental ting og om det var den måde de forberedte sig på.

Hertil svarede Jürgen Klopp følgende:

- Det er svært at snakke til dig, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg vil foretrække ikket at gøre det. Du ved hvorfor. Med alt det du har skrevet. Hvis en anden vil stille spørgsmålet, vil jeg svare på det, lyder det fra Jürgen Klopp.

Det vides ikke, hvad Liverpool-manageren præcis henviser til, som James Pearce skulle have skrevet, som har gjort, at Jürgen Klopp ikke vil tale med journalisten.

Man kan se hændelsen i nedenstående klip:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE