AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 14:12
Klopp med stor lovprisning: Guardiola er den bedste manager i vores æra

Jürgen Klopp insisterer på, at hans rival fra Manchester City er den bedste manager i deres æra, og han har intet problem med at indrømme det.


De to managers har stået ansigt til ansigt flere gange siden 2013, hvor Guardiola overtog styringen i Bayern München og Jürgen Klopp stod i spidsen for Dortmund.

Senere skiftede de begge til engelsk fodbold, hvor Jürgen Klopp lige har vundet mesterskabet med Liverpool og Pep Guardiola er på sikker kurs mod andenpladsen i Premier League.

Den tyske manager har intet andet end respekt for Guardiola, og han hylder spanierens manageregenskaber.

- Jeg respekterer, hvad han gør. Når vi mødes, så vil jeg vinde over ham, men jeg har absolut intet problem med at give min 100% ærlige mening om, at han er den bedste manager i vores æra, sagde Klopp til Robbie Savages Premier League Breakfast ifølge Daily Mail.

- Det er ikke noget problem for mig. Det tager ikke selvtilliden eller noget fra mig.

- Jeg har så ofte kæmpet hårdt mod hold, Guardiola har stået i spidsen for. Jeg ved ikke hvor mange år, omkring fire, tre i Tyskland. Jeg var ikke i nærheden af Pep Guardiolas mandskaber.

Pep Guardiola var tre sæsoner i Bayern München, hvor han vandt Bundesligaen hvert år og den tyske DFB-pokal to gange.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED