AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 09:54
Klopp lover: Champions League-triumfen var kun begyndelsen

Jürgen Klopp & Co. er kun lige begyndt, sværger Liverpool-træneren.


Champions League-triumfen i Madrid var ikke det sidste kapitel i Jürgen Klopps tid som Liverpool-træner, men i stedet blot "indledningen". 

For den tyske træner lover, at holdet ikke kommer til at hvile på laurbærrene, men i stedet fortsætter jagten på trofæer ufortrødent. 

- Sejren i Madrid var ikke det sidste kapitel for os. Vi er kun i gang med at skrive introduktionen, fortæller Klopp ifølge Football365.

- Når vi rejser rundt med Liverpool i Europa, var ordene, jeg kunne høre sunget højest, "we're never gonna stop". Det er mottoet, som holdet og klubben lever efter.

For når man først har fået smag for titler og trofæer, ønsker man flere af slagsen, understreger Klopp.

- Vi skal tage al glæden fra denne sæson og gøre sådan velvidende, at vi ønsker at triumfere igen. Vi skal elske minderne og bruge dem til at forme fremtiden, siger Klopp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED