AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 08:46
Klopp jubler over Origi-forlængelse: Det er en ren win-win

Jürgen Klopp er meget glad for at se Divock Origi forlænge sit ophold på Anfield.


Det var i længere tid meldt i medierne, og i går blev Divock Origis kontraktforlængelse bekræftet. 

Divock Origi fik blot fire Premier League-kampe fra start i den forgangne sæson, men han fik alligevel en afgørende betydning.

Derfor er Liveprool-manager, Jürgen Klopp, meget glad for kontraktforlængelsen og håber, at belgieren kan blive ved med at være vigtig for The Reds.

- Det er efter min mening en ren win-win. Det er en historie, som kun fodbold kan skrive, siger Klopp til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg kommer aldrig til at glemme situationen mod Everton i 2016, hvor der var en hård tackling og rødt kort til Funes Mori. Divock var i sit livs bedste form, og alle var positive omkring hans fremtid, og så sker ting som dette. 

- Vi ved, at disse ting kan se, men når man ser det, og samtidig ser, hvordan det påvirker hans karriere, så er det en trist historie, fordi han havde det svært i lang tid med sin ankel. Da han kom tilbage, var holdet flyvende.

- Han har scoret nogle ekstremt vigtige mål for os, og her er vi nu. Vi ville forlænge kontrakten med ham, og heldigvis ville han også, siger Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED