AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2016 00:02
Klopp: Jeg vil aldrig købe et røvhul

Jürgen Klopp melder klart ud, at han ikke vil hente en spiller, hvis spilleren er et 'røvhul', selv om der er tale om en god fodboldspiller.


Jürgen Klopp udtalte tilbage i vinterens transfervindue, at han aldrig vil hente en spiller til Liverpool, hvis kravet var, at man skulle spille Champions League-fodbold.

Nu melder Liverpool-manager igen klart ud, at man ikke kun skal være en god fodboldspiller for at blive hentet til Liverpool.

Tyskeren vil have en god attitude hos sine spillere - ellers kan de glemme alt om at komme til Merseyside-klubben.

- Jeg kæmpede som en gal på banen. Alle kan have en dårlig dag, men man skal være i stand til at kunne præstere. Det er det, man lever for som sportsmand. Man skal være villig til at kæmpe, siger Klopp i et interview med The Red Bulletin.

- Hvis man har masser af motivation og koncentration, så står jeg med åbne arme. Spillere, der ikke forstår den professionelle del af dette liv, er spild af tid. Jeg vil aldrig købe et røvhul, fordi han er en god fodboldspiller, slutter Klopp.

Jürgen Klopp har allerede sikret sig sin første sommersigning, da man har hentet Joël Matip fra Schalke 04 på en fri transfer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE