AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2022 21:03
Klopp havde ingen chance: "Jeg tøvede ikke et sekund"

Trods tidlig interesse og forhandlinger, så var der ingenting at gøre for Liverpool, da Real Madrid ville have Aurélien Tchouaméni.


Det er ikke nogen hemmelighed, at Jürgen Klopp forsøgte at hente en midtbanespiller i sommerens transfervindue.

Den midtbanespiller var Aurélien Tchouaméni, men han valgte i stedet at tage til Champions League-vinderne fra Real Madrid.

I et nyt interview fortæller den franske midtbanespiller, at Liverpool var de første til at vise interesse, men løbet var kørt for The Reds, da Real Madrid kom ind i billedet.

- De første til at vise interesse var Liverpool. Der var forhandlinger, men så snart Real Madrid kom på banen, havde jeg besluttet mig, siger Aurélien Tchouaméni til Le Parisien.

- Jeg tøvede ikke et eneste sekund. Jeg fortalte min agent, at han skulle gøre alt for at få mig til Real Madrid, lyder det fra midtbanespilleren.

Jürgen Klopp leder fortsat efter en midtbanespiller, og meldingerne lyder på, at han vil gå all in på at få fingrene i Jude Bellingham fra Dortmund.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE