Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 10:57
Klopp giver ikke op: Liverpool sælger ikke underpræsterende duo

Ifølge James Pearce fra The Athletic tager Liverpool ikke bare afsked med to af sine midtbanespillere denne sommer.


Jürgen Klopp og Liverpool kommer ikke til at sælge hverken Naby Keita eller Alex Oxlade-Chamberlain denne sommer, for midtbaneduoen bliver ved med at udvise den rette attitude og knokler for at blive bedre.

Derfor har Klopp ikke i sinde at opgive dem endnu, skriver James Pearce fra The Athletic.

Det har ellers kun været i glimt, at Keita har vist sine kvaliteter i den røde trøje siden sit skifte fra RB Leipzig. Ofte er hans indhop endt i skuffelse, og når midtbanespilleren har været ved at danne momentum, er han tit rendt ind i en længerevarende skadesperiode.

Samme kan siges om Oxlade-Chamberlain, som også har tilbragt lange perioder af sin Liverpool-karriere enten som skadet eller som marginalspiller. Måske derfor har der også været rygter i engelsk presse om, at klubben var åben for at lytte til bud på de to midtbanespillere.

Men det er altså ikke sandt, hvis man skal tro Pearce, der skriver følgende om situationen.

- Jürgen Klopp er ikke en træner, der uden videre opgiver sine spillere. Hvis din attitude og arbejdsindsats er helt og aldeles rigtig, vil Klopp fortsætte med at arbejde med dig. Både Keita og Oxlade-Chamberlain hører til i den kategori, skriver Pearce for The Athletic.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED