AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 16:52
Klopp fortæller om CL-parade: Alisson drak alle mine øl

En af Liverpools store stjerner snød Jürgen Klopp for øl, da the Reds fejrede Champions League-triumfen.


Med en 2-0-sejr over Tottenham på Wanda Metropolitano i Madrid kunne Liverpool i slutningen af den forgangne sæson løfte Champions League-trofæet, hvilket efterfølgende blev fejret med en parade i bus ned gennem Liverpool. 

Her slog både spillere og trænere sig løs, og flere mente, at Jürgen Klopp blev fuld på turen. 

Nu afslører tyskeren dog, at han blot drak et par øl, da en af Liverpools stjernespillere gik til stålet: 

- Folk troede, at jeg var fuld på bussen, men det var jeg ikke. Jeg så fuld ud, men jeg drak kun to øl. Alle de øl, jeg skulle have haft, drak Alisson, siger Klopp ifølge Goal.

Det er snart to måneder siden, at Liverpool kunne lade sig hylde som vindere af Champiomns League, men Klopp nyder stadigvæk sejrens sødme. Samtidig siger han, at det var det hele rette tidspunkt for Liverpool at vinde trofæet med de store ører på: 

- Jeg har haft flere morgener denne sommer, hvor jeg er vågnet op og har indset, at det stadigvæk er sandt. At vi akkurat ikke vandt trofæet sidste år, gjorde det utroligt. 

- Sådan er min karriere. I Mainz formåede vi ikke at rykke op to år i træk, hvorefter vi gjorde det, hvilket gjorde festen tre gange så god. Det var også bedre for Dortmund ikke at blive mestre, før vi gjorde. Det var det rette tidspunkt. 

- Denne gang var det rette tidspunkt for Liverpool, for vi var klar som et hold. Sidste år overraskede vi både andre og os selv, men sådan var det ikke i år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED