AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 08:20
Klopp forsvarer sine spillere: Kampen kunne være endt 5-3

Liverpool-træneren føler ikke, at hans spillere havde den forkerte indstilling til torsdagens kamp.


Der var mange ting, der haltede i 4-0 nederlaget til Manchester City torsdag, men man kan ikke klandre Liverpool-spillerne for at have trådt på bremsen på grund af mesterskabet.

Ikke hvis man spørger Jürgen Klopp, der trods alt følte, at hans mandskab var bedre med i kampen, end det endelige resultat afspejler.

- Jeg så en brilliant attitude fra spillerne. Jeg så dem kæmpe med alt, de havde. De opførte sig ikke som spillere, der blev mestre for en uge siden, så det var godt, sagde Klopp efter kampen ifølge The Independent.

- Spillet var ikke flydende, og i 50-50 situationerne var de hurtigere end os. City fortjente helt sikkert sejren, men et resultat på 5-3 havde ikke været umuligt, men det blev 4-0, og det må vi leve med.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED