AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 20:45
Klopp forklarer Origi-start mod Porto

Jürgen Klopp har overrasket med sin startopstilling til kampen mod Porto, hvor Divock Origi får chancen fra start.


Divock Origi erstatter Roberto Firmino i Liverpools startellever i aftenens kamp mod Porto i Portugal, hvilket kan komme som en stor overraskelse for de fleste.

Jürgen Klopp har derfor forklaret valget af Origi til BT Sport ifølge Liverpools officielle hjemmeside.

Det handler ikke om, at Firmino døjer med nogle skader - Origi er bare i god form.

- Firmino har ingen problemer - jeg respekterer bare den fantastiske form Origi har været i de sidste par uger eller måneder og samtidig få nogle friske ben på banen, forklarer Liverpool-manageren om sit valg.

- Det er alt, det er det samme vi gør på midtbanen, fordi vi forventer en intens kamp og et hårdt kæmpende Porto-mandskab, det bliver vi nødt til at være klar til.

Klopp fortsatte:

- Selvfølgelig er Firmino også klar til det, men fordi at han aldrig giver sig selv en pause, bliver vi nødt til det, men det er faktisk ikke for at give ham hvile, det er for at bringe Origi ind. Muligheden for at bruge Origis kvaliteter, fart osv., sagde Klopp slutteligt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED