AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2023 15:39
Klopp forklarer: Derfor lider Salah i denne sæson

Jürgen Klopp giver en forklaring på, hvorfor Mohamed Salah har det så svært i denne sæson.


Mohamed Salah har haft det svært for Liverpool i denne sæson, og egypteren har ikke formået at ramme sit vanlige topniveau.

Nu giver Liverpools manager, Jürgen Klopp, et bud på, hvorfor formen har taget sig et dyk.

Det skyldes de mange ændringer og tilføjelser til Liverpools offensiv, mener tyskeren.

LÆS OGSÅ: Her er verdens 10 bedste spillere

The Reds solgte Sadio Mané til FC Bayern München sidste sommer, og han blev erstattet af Darwin Núñez. I januar er Cody Gakpo også skiftet til klubben.

Derudover har der været skader til Roberto Firmino, Luis Diaz og Diogo Jota.

- Ja, han lider naturligvis. Det var en velsmurt maskine, fronttrioen, hvor alting var afstemt i, hvad man hver især gjorde.

- Det er en specifik, offensiv spillestil, som kræver en masse arbejde og information, og det er ikke altid den mest naturlige. Man skaber en fornemmelse af en masse af disse ting, om hvor ens holdkammerater befinder sig og hvor man skal aflever bolden uden at kigge. 

Ankomsten af Gakpo har skabt en ny dynamik i Liverpools angreb, men hollænderen har endnu ikke vist sit fulde potentiale frem.

- Nu har vi Cody, som også er et vigtigt aktiv, og han skal være med til at forbinde os. Han skal spille på fløjen og også i midten, siger Jürgen Klopp.

LÆS OGSÅ: Her kan van Dijk være tilbage

LÆS OGSÅ: Sterling øjnede Liverpool-skifte


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE