AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 10:16
Klopp forklarer: Derfor er Manchester United nu titeludfordrere igen

Jürgen Klopp ser ikke næste sæsons titelkamp som et væddeløb mellem to hold længere.


Kampen om mesterskabet bliver ikke en kamp på én front mellem Liverpool og Manchester City, mener Jürgen Klopp. I stedet kommer fire hold til at spille en rolle i slaget om guldet, for Chelsea og Manchester United kommer også til at blande sig.

- Det kommer ikke til at handle om Manchester City og os. De sidste to sæsoner har det handlet om dem og os, mens City sad tungt på titlen i fire eller fem sæsoner op til, siger Liverpool-træneren til The Independent.

Men nu anser han både The Blues og The Red Devils som mulige titelrivaler. Særligt ærkerivalerne fra Manchester United bliver fremhævet, efter at holdet ser forvandlet ud grundet signingen af Bruno Fernandes.

- Vi kan se, United er på vej frem. Folk troede ikke, de havde en chance, men med en eller to spillere viser de nu, hvor gode de er og kan være, og der er ingen chance for, at de bliver værre i næste sæson, fortæller Klopp.

Med flere om buddet mener Klopp derfor ikke, at torsdagens storkamp mellem Manchester City og Liverpool bliver en indikator for, hvem der vinder titlen næste sæson.

- Uanset hvad folk siger, så kommer kampen i aften ikke til at være vigtig for næste sæson, for både vi og City bliver nødt til at være klar til den tid, siger Liverpool-træneren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED