Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 19:16
Klopp er varsom: Disse tre Chelsea-spillere er store trusler

Jürgen Klopp fremhæver tre Chelsea-spillere, som virkeligt kan gøre det onde mod Liverpool i søndagens storkamp.


Sæsonens første Big Six-opgør står for døren søndag, når Chelsea og Liverpool brager sammen på Stamford Bridge.

Sidste sæson havde Jürgen Klopp og Liverpool overhånden, når de to hold mødtes i Premier League-sammenhæng, men Chelsea har spenderet stort på forstærkninger siden.

Derfor ved Jürgen Klopp også godt, at hans hold får sit at se til, for Chelsea har rigeligt med trusler, mener Liverpool-træneren, der dog fremhæver tre.

- De har masser trusler og har rekrutteret rigtig godt, så de har et utroligt godt hold. Pulisic var ikke med i første kamp, men er sikkert klart nu, mens Mount også er stærk. Jeg kender også Havertz fra Bundesligaen, og han skal nok komme til at spille en stor rolle denne sæson, siger Klopp ifølge Daily Mirror.

Spøjst nok nævner Klopp ikke Timo Werner, der længe var et transfermål for The Reds, hvilket næsten også må være et vidnesbyrd om, at Klopp også har høje tanker om den tyske angriber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED