AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 10:13
Klopp er usikker: Jeg går måske på pension på dette tidspunkt

Liverpool-træneren har endnu ikke besluttet, hvad der kommer til at ske, når hans kontrakt med Liverpool udløber.


Jürgen Klopp er med sine blot 52 år langt fra den danske pensionsalder, men nu er han jo også tysker, og Liverpool-træneren udelukker ikke, at han går trækker sig tilbage og nyder sit otium inden for få år.

Tyskeren har hidtil udsat forhandlingerne om en ny kontrakt med Liverpool. Hans nuværende aftale løber frem til 2022, og selvom han insisterer på, at han aldrig ville forlade Anfield før tid, er han mindre sikker på, hvad der kommer til at ske efter kontraktens udløb.

For under Sport Bilds prisuddeling denne uge, hvor Jürgen Klopp blev overrakt prisen for Årets Træner, udtalte han sig til den anerkendte italienske journalist Gianluca Di Marzio.

- Jeg håber på at fortsætte på samme måde, men om to-tre år ved jeg ikke, hvad der kan komme til at ske. Måske går jeg på pension, udtalte Liverpool-træneren da.

- Det betyder ikke, at det nødvendigvis sker, men hvis det er tilfældet, ville man ikke blive overrasket.

I samme ombæring blev han også adspurgt, om han ville overtage roret i Bayern München, Dortmund, det tyske landshold eller forlænge sit ophold i Liverpool efter 2022.

- I den rækkefølge, som jeg gerne ville gøre det; Først landsholdet, så Bayern, så Dortmund og til sidst Liverpool resten af livet. Jeg har ingen ide, det har jeg virkelig ikke, sagde Klopp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED