Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 22:25
Klopp er ikke ude efter hævn: Måske får Ramos en fødselsdagsinvitation

Jürgen Klopp slår fast, at han ikke er ude efter at hævne sig på Real Madrid.


Mange Liverpool-fans er ude efter hævn mod Real Madrid efter de tabte Champions League-finalen i 2018.

Det syn på kampen har Jürgen Klopp ikke, og han fortæller også på pressekonferencen, at han ikke længere føler en vrede mod Sergio Ramos, som var impliceret i skaden til Mohamed Salah i finaleopgøret.

- Vi er ikke ude efter hævn. Jeg tror ikke på hævn, men det vil være dejligt at gå videre. Motivationen er på sit højeste, fordi det er Champions League, og vi møder Real Madrid. Det har intet med finalen i 2018 at gøre, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

- Efter kampen i 2018 blev jeg spurgt, om jeg ville invitere Sergio Ramos til min 60 års fødselsdag, og så sagde jeg nej. Det ville jeg tænke nærmere om i dag.

- Det er ikke fordi han ikke er fantastisk fodboldspiller, men jeg kunne bare ikke lide, hvad der skete den aften. Det var en mærkelig aften, men det er lang tid siden, og jeg kan ikke få den samme følelse af vrede tilbage, lyder det fra Liverpool-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED