Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 09:50
"Klopp er en hykler" - Tidl. topdommer beskylder Liverpool-spillere for film

Mark Clattenburg mener ikke, Jürgen Klopp har en sag, når han påpeger antallet af straffespark, som Manchester United er blevet tildelt.


Den tidligere Premier League-topdommer Mark Clattenburg kalder Jürgen Klopp for "hyklerisk" og mener, Liverpool-trænerens kommentarer om antallet af straffesparkskendelser til Manchester United er et åbenlyst forsøg på at påvirke dommerne.

Efter Liverpools nederlag til Southampton for få uger siden følte Jürgen Klopp sig snydt for et eller to straffespark, og det fik ham til at sige, at Manchester United havde fået flere straffespark på to sæsoner, end Klopps Liverpool-mandskab har på fem år.

Clattenburg mener bare ikke, at Klopps argument holder i retten.

- Han lyder som en hykler, hvis han antyder, at Manchester United-spillerne bevidst går efter at vinde straffespark. Spillere som Mohamed Salah og Sadio Mané er mindst ligeså meget i stand til at bruge samme taktik, siger Clattenburg i et interview med Daily Mail.

- Men Klopp er tydeligvis urolig, og ikke siden Sir Alex Ferguson gik på pension, har jeg set så åbenlyst et forsøg på at påvirke dommerne forud for en stor kamp. Han hader at tabe og bliver irritabel, men han tager fejl, hvis han antyder, at Manchester United stadig en aura over sig, som giver dem fordelagtige dommerkendelser.

- Sådan plejede det at være, da Fergie var i klubben, men man må sige, at tendensen er drevet væk sidenhen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED