AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 12:15
Klopp er blevet tilbudt en af sine yndlingsspillere for 780 millioner kroner

Jürgen Klopp har tidligere udtalt, at han ville være interesseret i at hente Ousmane Dembélé. Nu skulle han angiveligt have fået chancen.


- Er han til salg? - Så er jeg interesseret.

Sådan udtalte Jürgen Klopp tidligere på året, da han under et pressemøde blev adspurgt om Liverpools interesse i Ousmane Dembélé. 

At dømme ud fra Klopps kommentarer, anså Liverpool-træneren det på daværende tidspunkt ikke som sandsynligt, at den 22-årige franske winger skulle være til at få fingrene i.

Men det skulle han være i dag. Ifølge TeamTalk har FC Barcelona givet grønt lys til, at The Reds kan forhandle med Dembélé. Franskmanden, som har været ustabil, men i glimt har vist sit store potentiale på Camp Nou, skulle selv foretrække et skifte til Anfield, selvom konkurrencen om en startplads er ligeså hård som i Barcelona.

Flere pålidelige kilder har lagt op til, at Liverpool ikke havde planer om at spendere store summer på nye spillere denne sommer, men som klubbens ejer, John W. Henry, udtalte inden Champions League-finalen, så var der masser penge til rådighed, hvis den rette spiller var til salg.

Mange penge skal der dog også til; Barcelona betalte i dyre domme for at hente Dembélé fra Dortmund, og den catalanske storklub håber på at kunne genindtjene samme beløb - cirka £93 millioner - ved at sælge franskmanden videre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED