AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 16:56
Klopp: Derfor skal stjernerne blive i Liverpool

Jürgen Klopp synes, at der er mere ved at være i Liverpool end i klubber, der hele tiden vinder ligaen.


Liverpool har allerede vundet ligaen, hvorfor man som Liverpool-spiller nu kan kalde sig forsvarende Premier League-, Champions League- og verdensmester.

Det betyder også, at klubben er ved at blive én af de mere eftertragtede klubber at spille for, og hvis det står til Jürgen Klopp, så bør det heller ikke være en klub, som profilerne har lyst til at smutte fra.

Dette har han uddybet til Goal, hvor han siger, at det er sjovere at være en del af Liverpool end for eksempel Juventus eller Bayern München.

- Nævn en bedre udfordring end at være succesfuld med Liverpool FC? Der findes mange store klubber, men hvis du tager til Real Madrid eller Barcelona, så vil du vinde ligaen seks-syv gange på 15 år.

- Bayern vinder ligaen ni gange i streg, og det samme med Juventus. Det er store bedrifter, men det, der betyder noget, er hvad der sker her. Vi prøver at være en spændende klub og en virkelig spændende historie, som alle vil være en del af, lyder det fra Klopp.

Tyskeren siger videre, at spillere skal tænke tilbage på dagen, hvor de skrev under med Liverpool som værende 'den vigtigste dag i spillernes liv'. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED