Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 14:29
Klopp: Denne rolle får Ox for Liverpool i denne sæson

Tilgangen af Thiago Alcantara betyder mere konkurrence på Liverpools midtbane.


Jürgen Klopp er efter sigende mere end glad for at beholde Alex Oxlade-Chamberlain, som ellers var rygtet til Wolverhampton efter købet af Thiago Alcantara.
 
Det var især Oxlade-Chamberlains begrænsede spilletid hos Liverpool, der fik rygterne til at flyve løst omkring, men nu forsikrer Klopp altså, at han regner med at give 'Ox' spilletid i den kommende sæson. Det skriver Mirror.
 
Den tidligere Arsenal- og Southampton-spiller er desperat for at komme med den engelske landsholdstrup til EM næste år.
 
I alt spillede Oxlade-Chamberlain 30 kampe for Liverpool i den forgangne sæson, og han spillede en stor rolle i både Premier League og Champions League.
 
Oxlade-Chamberlain var dog ikke med i Liverpools 4-3-sejr over Leeds, da han sad ude med en skade, som han har døjet med i løbet af sommeren. Det er endnu uvist, om han er blevet klar til Chelsea-kampen senere i dag.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED