AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 10:05
Klopp bliver kaldt ”hykler” efter kontrovers med Dyche

Mark Schwarzer har set Liverpool-spillere lave samme type tackling som den, Jürgen Klopp kritiserer Burnley-forsvarerne for.


Joe Gomez måtte udgå med skade under kampen mod Burnley efter en syngende tackling, som sendte ham ud i reklamebanderne,  og Jürgen Klopp var både under og efter kampen utilfreds med Burnleys tacklinger.

Efter kampen var der ondt blod mellem Liverpool-træneren og Burnley-manager Sean Dyche, da sidstnævnte følte, at Klopp forsøgte at påvirke dommerne -  og at Daniel Sturridge filmede sig til frispark.

Konsekvenserne af skænderiet på sidelinjen mellem de to trænere fortsætter med at rulle, for den tidligere Middlesbrough- og Chelsea-målmand, Mark Schwarzer, mener, at Klopp opfører sig som en hykler ved at brokke sig over Burnleys tacklinger.

- Det er en flot tackling fra Mee. Det er sådan en tackling, du gerne vil se fra din midterforsvarer.  Det er ikke en Burnley-tackling, men en god forsvarer-tackling, sagde Schwarzer under Sky Sports The Debate-talkshowet.

- Sean Dyche er med god grund irriteret over Klopps kommentarer, for efter min mening er det en tackling, som alle trænere ønsker af sine forsvarere.

Schwarzer er nemlig overbevist om, at Klopp også ville synes, at tacklingerne var fair, hvis de var blevet begået af hans egne spillere.

- Jeg har set Liverpool spille, og Virgil Van Dijk og Joe Gomez har lavet tilsvarende tacklinger.  Der er ingen forskel, fortalte Schwarzer, som dog har forståelse for, at Klopp er frustreret over Gomez' skade.

- Det er frustration fra Klopps side. Han har mistet Gomez, som nu er ude i lang tid, og de kommer ikke til at se nær så stærke ud med enten Dejan Lovren eller Joel Matip i midterforsvaret.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED