AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 08:39
Klopp bekræfter: Liverpool vil ikke bruge mange millioner

Jürgen Klopp slår fast, at Liverpool ikke kommer til at spendere store beløb i transfervinduet.


Det har længe ligget i kortene, at Liverpool ikke kommer til at være særlig aktive i sommerens transfervindue, og det bliver nu bekræftet af Jürgen Klopp.

Liverpool-manageren fortæller, at coronavirussen har sat sine spor på økonomien, selvom det dog heller ikke var planen, at the Reds skulle have spenderet stort på nye spillere, hvis situationen havde været anderledes.

- Vi kan ikke bruge millioner efter millioner, fordi vi vil det, eller fordi vi synes, det er fedt at gøre. Vi har aldrig ønsket det. COVID-19 har påvirket begge sider af transfermarkedet. Det er ikke sandsynligt, at det bliver den mest travle sommer i verden, siger Klopp ifølge the Mirror.

Spillere som Timo Werner, Thiago Alcantara og Kalidou Koulibaly er blevet rygtet til Liverpool gennem det seneste stykke tid, men Liverpool-fansene skal næppe forvente at se spillere i den prisklasse skifte til den røde del af Merseyside i det kommende transfervindue.

Men selvom der bliver ret stille på transferfronten, frygter Klopp ikke, at Liverpool bliver overhalet af konkurrenterne.

- Men se på dette hold. Det er ikke et hold, man skal ændre på nu. Hvis man er fodboldfan, vil man have en backup for ham og ham. Selvom man er helt og aldeles glad for alle, vil man have backups.

Klopp har primært fokus på at få nogle af klubbens egne talenter til at bryde ind på førsteholdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED