Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 15:08
Klopp bekræfter angribers exit: "Han vil altid være en Liverpool-legende"

Jürgen Klopp bekræfter nu afskeden.


Divock Origi skiftede i sommeren 2014 til Liverpool fra Lille. 
 
Selvom han ikke har fået mange minutter på banen, så er han blevet en publikumsyndling på Anfield, og det skyldes først og fremmest hans vigtige mål som indskifter.
 
Blandt andet scorede han i Champions League-finalen i 2019 mod Tottenham.
 
Men den 27-årige angribers tid hos Liverpool synger på sidste vers, og fredag bekræftede Jürgen Klopp, at Origi er fortid på Anfield efter denne sæson.
 
- Jeg forventer, at "Div" vil få et særligt farvel. For mig vil han altid være en Liverpool-legende, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham, lyder det fra Klopp ifølge Sky Sports.
 
- Han er en af de mest vigtige spillere, jeg har haft. Uanset hvor han tager hen, vil han få succes. Det bliver en svær tid, når han forlader klubben. Han er en Liverpool-legende, uden tvivl.
 
Ifølge transferguruen Fabrizio Romano tyder meget på, at Origi i næste sæson er at finde hos AC Milan, hvor han vil gennemgå et lægetjek efter Champions League-finalen i slutnigen af maj.
 
I alt blev det til 41 mål og 18 oplæg i 175 kampe i Liverpool-trøjen for Divock Origi.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE