AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2022 13:26
Klopp afslører: Liverpool-stjerne er skadet

Jürgen Klopp løfter sløret for skadesproblemer hos Liverpool.


Diogo Jota har fået et tilbageslag.
 
Det fortæller Liverpools manager, Jürgen Klopp.
 
- Diogo er uheldig. Han var ikke involveret i kampen mod United, fordi han fik en skade i slutningen af sidste sæson, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside.
 
- I går (onsdag, red.) trænede han fuldt med, og blev så skadet igen, så det er ikke cool, men vi er nødt til at vente se på resultaterne. Han har været igennem yderligere undersøgelser denne morgen (torsdag, red.), lyder det videre fra den tyske manager.
 
Heller ikke klubbens førstevalg mellem stængerne, Alisson Becker, er helt ovenpå.
 
- Ali var ikke 100 procent. Han sluttede træningssessionen før tid. Han var i gang med opvarmningen og kunne mærke noget, så nu må vi også vente på ham. Alle andre har det godt, siger Jürgen Klopp.
 
I alt blev 32 spillere sendt i brug mod United i tirsdagens 0-4-nederlag, og der var ingen markspillere, som spillede mere end en halv time. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE