Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2021 21:00
Klopp afslører: Dette skrev jeg til Pep efter mesterskabstriumf

Jürgen Klopp var hurtig til at lykønske både Pep Guardiola og Ilkay Gündogan med endnu et engelsk mesterskab.


Det blev tirsdag en kendsgerning, at Manchester City tager sig af Premier League pokalen for den indeværende sæson, efter bysbørnene fra United tabte til Leicester.

I dag blev Liverpool træner Jürgen Klopp så spurgt ind til, hvad han mener om Citys præstationer i år, hvor tyskeren hertil svarede i positiv manér.

Klopp afslørede også, at han havde skrevet til både Pep og landsmanden Ikay Gündogan, hvor han ønskede duoen tillykke med triumfen.

- Jeg skrev til Pep i går aftes, hvor jeg selvfølgelig allerede havde skrevet til Ilkay, og jeg lykønskede dem med mesterskabet. Jeg skrev, at det var virkelig flot klaret og endda i så svær en sæson. De har været det bedste hold i verden.

Manchester City vandt i år det eftertragtede Premier League trofæ med tre runder igen.

De har i skrivende stund 10 point ned til Manchester United på andenpladsen, mens der er hele 23 af slagsen ned til Jürgen Klopps Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED