AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 19:33
Kleberson vurderer: Alisson er bedre end Ederson

Den tidligere Manchester United-spiller, Kleberson, mener, at det er et tæt løb mellem Alisson og Ederson, men han vurderer Alisson til at være stærkest af de to.


Brasilien er i besiddelse af to enormt dygtigere keepere; Alisson fra Liverpool og Ederson fra Manchester City. 

Keeperne har haft en stærk sæson for deres respektive klubber, hvor de begge vandt sølvtøj, men det blev Alisson, der vandt The Golden Glove med 21 cleansheets i Premier League. 

Lørdag sparkes Copa America i gang i Brasilien, og her kommer de to målmænd til at kæmpe om pladsen i buret for de gule, men spørger man Kleberson er Alisson bedst af de to.

- Det er svært at vælge mellem Alisson og Ederson. De har begge haft en stærk sæson med gode momenter, sagde den tidligere Manchester United-spiller til betoclock.com

- Ederson er en solid keeper, men Alisson har vist sig stærk i de store kampe i denne sæson. Jeg synes, at Alisson er en bedre keeper, men der er ikke stor forskel på de to. 

26-årige Alisson har 35 landskampe for Brasilien, mens 25-årige Ederson står noteret for fem af slagsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED