AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 12:47
Klar til VM? 10 mulige Premier League-emner, du skal holde øje med

Her ridser PLBOLD.DK 10 spillere op, der skal med til sommerens VM-slutrunde, som sagtens kunne blive interessant for en række klubber i Premier League.


1. Álvaro Odriozola - Spanien
Klub: Real Sociedad
Alder: 22
Estimeret pris: 35 millioner pund

Efter skaden til Dani Carvajal bliver det formentlig Sociedad-backen Odriozola, der overtager pladsen. Han klarede sin generalprøve på pladsen ganske fantastisk, da han scorede i den seneste venskabskamp mod Schweiz med en glimrende flugter på kanten af feltet. 

Mulige destinationer: Liverpool, Manchester United, Chelsea

2. Hakim Ziyech - Marokko
Klub: AFC Ajax
Alder: 25
Estimeret pris: 40 millioner pund

Ziyech har etableret sig som en profil på Ajax-mandskabet og er samtidig katalysatoren på det marokkanske landshold, hvor alt spil går gennem ham. Denne sommer har allerede bragt rygter om et skifte til AS Roma, men et flot VM kan også bringe ham til Premier League, hvor pengene er større. 

Mulige destinationer: Arsenal, Chelsea

3. Lucas Torreira - Uruguay
Klub: Sampdoria
Alder: 22
Estimeret pris: 35 millioner pund

Torreira har haft en rigtig, rigtig god sæson i Serie A og gennem de to seneste år har han etableret sig som en af de bedste defensive midtbanespillere i ligaen. Kan han holde niveauet til VM, kan han sagtens blive interessant for en Premier League-klub, hvis han ikke allerede er det nu. 

Mulige destinationer: Arsenal, Tottenham

4. Sardar Azmoun - Iran
Klub: Rubin Kazan
Alder: 23
Estimeret pris: 25 millioner pund

Azmoun kan, som beskrevet af mediet Bleacher Report, heade som Zlatan Ibrahimovic og drible som Lionel Messi, og er allerede blevet scoutet af en række Premier League-klubber. 

Mulige destinationer: Wolverhampton Wanderers, Everton, Leicester

5. Gelson Martins - Portugal
Klub: Sporting CP
Alder: 23
Estimeret pris: 40 millioner pund

Martins er lynende hurtig og kan skabe problemer for ethvert forsvar - når han rammer dagen. I denne sæson har det netop været stabiliteten i de gode præstationer, der har været problemet for Martins, der kan spille alle positioner i offensiven, men er bedst som højrekant. I Liga NOS præsterede han otte mål og otte assists i denne sæson.

Mulige destinationer: Wolverhampton Wanderers, Manchester United

6. Benjamin Pavard - Frankrig
Klub: Stuttgart
Alder: 22
Estimeret pris: 35 millioner pund

Pavard fik i denne sæson sit gennembrud hos tyske Stuttgart og er en moderne midterforsvarer. Han er fantastisk på bolden, læser spillet glimrende og positionerer sig samtidig flot. Er på det franske landshold back-up til Djibril Sidibé på højrebacken, men også til midterforsvaret. 

Mulige destinationer: Arsenal, Manchester United

7. Hirving Lozano - Mexico
Klub: PSV Eindhoven
Alder: 22
Estimeret pris: 40 millioner pund

Mexicanske Hirving Lozano kom til PSV med kæmpe forventninger fra hjemlandet efter et skifte fra Pachuca og de forventninger har han indfriet - og mere til. Han har lavet hele 17 mål og otte assists i de 29 kampe, han fik for PSV i Æresdivisionen i denne sæson. Han er hurtig på fødderne og har en glimrende teknik, men skal arbejde med temperamentet. I denne sæson blev det til fire gule kort samt to røde

Mulige destinationer: Manchester United, Arsenal, Chelsea

8. Piotr Zielinski - Polen
Klub: Napoli
Alder: 24
Estimeret pris: 50 millioner pund

Sammenlignet med det polske mandskab, der var med til EM i 2012 - er det mere eller mindre kun Piotr Zielinski, der er ny. Det er Napoli-manden, der har vundet kampen om at blive støtteangriber bag Robert Lewandowski, og det er en rolle, Zielinski tidligere har brillieret i. Grundet begrænset rotation hos den nu tidligere cheftræner i Napoli, Maurizio Sarri, blev det blot til 14 Serie A-kampe fra start for Zielinski, der sagtens kan brænde et flot VM af og blive solgt til en større klub. 

Mulige destinationer: Arsenal, Tottenham

9. Wahbi Khazri - Tunesien
Klub: Rennes
Alder: 27
Estimeret pris: 15 millioner pund

Sidst man stiftede bekendtskab med Wahbi Khazri, var da han kom til Sunderland - men tiden i det nordlige England var uden den store succes for tuneseren. Siden er han skiftet "hjem" til Frankrig og Rennes og blevet transformeret til at blive angriber - og på den position starter han formentlig også for Tunesien ved VM. Har scoret seks mål i 12 kampe for Rennes om angriber. 

Mulige destinationer: Watford, Southampton

10. Andre Silva - Portugal
Klub: AC Milan
Alder: 22
Estimeret pris: 40 millioner pund

Silva kom til AC Milan sidste sommer med rigtig store forhåbninger, men floppede stort i Milano og vi måtte helt hen til marts måned før angriberen scorede sit første mål i Serie A for AC Milan - i alt endte det med at blive til otte scoringer for Silva, der forventes at dele angrebet med Cristiano Ronaldo for Portugal. 

Mulige destinationer: Wolverhampton Wanderers, Everton


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED